Burn-out & Trauma therapie

Burn-out & Trauma therapie

IoPT / IZR werkt ook heel mooi in groepen.
In plaats van dat je zelf je eigen delen onderzoekt en ontdekt, vragen we anderen te resoneren op delen van onszelf. Dit werkt wonderlijk accuraat. Vaak horen we: 'Dat zijn precies de woorden die ik altijd hoorde' of 'Dat is precies hoe het thuis ook was'. En de resonant geeft terug dat dit geen woorden zijn die zij/hij zelf normaal gebruikt, of dat hij/zij normaal heel anders reageert. 
Een ander aspect is dat in een groepsproces de interactie tussen jouw delen meer zichtbaar wordt. Hiermee krijg je een duidelijk beeld hoe jouw binnenwereld er uit ziet, en waarom dit zo is. Dit binnen het kader van de intentie die jij voor deze sessie gezet hebt.
Ieder is aanwezig met een open hart en respect naar elkaar, nieuwsgierig om te leren en 'het' anders te doen.

Groepswerk doe ik samen met Sytze Wierda. Wij zijn Inner-Constellations.
Hiervoor hebben we een aparte website voor gebouwd, die te vinden is door op de linkjes te klikken.

Samen leiden we mensen op in de wereld van trauma-therapie.
We doen dit met passie, een open hart, veel kennis en ervaring, permissie en nieuwsgierigheid.

Dit doen we door middel van:

Wil je meer weten over Inner-Constellations, over de trainers, of hoe ons te contacten?

Nog een linkje: dit is wat anderen over ons zeggen.


Valentijnsdag: wat betekent dat voor jou?

Is het voor jou een dag om stil te staan bij Liefde? Of vind jij het gewoon maar een commerciële bedoening?

Voor mij is het stilstaan bij familie, houden van mijn Oma. 
Oma Ietje Hindriks - Visser, geboren 14 februari 1903 in Groningen. Ze is 107 jaar geworden. De op 8 na oudste mens in Nederland, de oudste van Gelderland in 2010.


Proeverij voor Supervisie

Proeverij voor Supervisie op basis van IoPT voor mensen die (professioneel) met mensen werken. In het werken met mensen ben je zelf het instrument én de methode. Door jezelf beter te kennen kun je in contact op een andere laag jouw klant of (werk)relaties begeleiden tot een diepe en duurzame verandering. Schrijf je in voor de gratis online proeverij op woensdag 24 november 2021 (18:30-22:00) of op vrijdag 7 januari 2022 (09:00-13:00).

Terugblik 2020, op naar 2021

December - tijd om terug te blikken en vooruit te kijken.

Hoe is het mij vergaan in 2020 en hoe ga ik in 2021 starten. In dit artikel vertel ik hierover.

En ik wens iedereen een goed en vooral gezond 2021 toe.

Ondergedompeld in IoPT

In de afgelopen 9 dagen heb ik 7 dagen achter mijn PC gezeten en me diep verbonden gevoeld met mensen over de hele wereld in het werken met identiteits georiënteerde traumatherapie.
Mijn lijf is wat stram, mijn hart is open en ik ben geraakt. Hier een kort verslagje...

Workshop Kennismaking met IoPT - Identity Oriented Psychotrauma Therapy/Theory

Op 20 november 2020 gaan Sytze Wierda en ik een nascholingsmiddag geven voor de beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde). Hartstikke leuk en ook wel spannend.

We lichten voor beroepstherapeuten een tipje van de sluier op betreft IoPT. Een kennismaking met deze mooie methode, waarvan we ze graag iets willen laten ervaren van hoe dit werkt en wat dit met je doet. 

Waarschijnlijk gaan we deze workshop ook voor anderen geven. Geïnteresseerd in de opzet? lees het artikel..

5 daagse met Franz Ruppert Juli 2020

Zojuist uitgelogd uit een 5 daagse online meeting met 22 IoPT traumatherapeuten met Vivian Broughton en begeleid door Franz Ruppert. Mensen uit Nederland, Engeland, Duitsland, Noorwegen, België en Singapore.

Ik zoek naar de woorden om simpel weer te geven hoe deze dagen me geraakt hebben. Deze dagen hebben we weer kunnen ervaren hoe helend dit werk is. En welke verbinding we ook via Zoom kunnen maken om elkaar te supporten.

On-line coaching

In deze tijd van Sociale Afstand in verband met het COVID-19 Corona virus is het mogelijk om ook gecoached te worden via social media. Juist deze tijd kan angst oproepen of tijd geven om persoonlijke stappen te nemen.