Burn-out & Trauma therapie

Burn-out & Trauma therapie

Routebeschrijving naar Hollandse Toren 31

Het adres is Hollandse Toren 31, Utrecht.
Dit is in het centrum van Utrecht en in het voetgangersgebied.

Met het Openbaar Vervoer:

Kom je met de trein, dan ga je naar het Centraal Station Utrecht.
Daarvandaan loop je dóór Hoog Catharijne heen richting stad - Vredenburgplein.

Kom je met de bus, dan zijn de dichtstbijzijnde haltes - afhankelijk van je buslijn: Vredenburg, sint Jacobsstraat of Neude. Hiervandaan loop je naar het Vredenburgplein.

Met de auto:

Voer op je navigatie in "P5 Hoog Catharijne" of "P5 Vredenburg". Dit is een Interparking garage onder de grond. Je rijdt langs het water (niet er over heen) en moet tussen de 2 rijbanen de grond in naar de garage.

Als je de (rol)trap naar boven neemt kom je in Hoog Catharijne weer boven de grond. Daar ga je links, links óf rechts, rechts. Het Vredenburgplein ligt namelijk achter je als je de garage uit komt.

Vredenburgplein:

Het Vredenburgplein is een paar keer per week een marktplein.

Als je op op dit plein komt dan ga je naar de deur nét naast de ingang van de fietsenstalling tussen Zara (woman & kids) en The Sting in. Daar zie je een belpaneel en een groot bord Hollandse Toren. Hier typ je 31 én het belletje. Boven zie ik je dan op de camera en kan de deur open zoemen.


Venus Constellations op TV

— Muriel Venus —

Met schroom en trots wil ik vertellen over ‘me laten zien’.

In oktober 2022 werd ik gebeld door SBS6, ze zochten iemand die wat over trauma therapie kan vertellen. Ik voelde me gevleid en werd ingezogen in het enthousiaste verhaal van de dame aan de telefoon. Dingen geregeld en datum geprikt voor opnames: op 29 oktober komen 2 mensen en ze hebben 3 uur om je mooi op de film te zetten. Het filmpje gaat 2 minuten duren. Je krijgt het filmpje met alle rechten.

Super, en dan...